MUKA SURAT SULIT NAZ

terbaik dari Mas Saari...

Wednesday, March 23, 2011

BEN ASHAARI : GAME ANTARA BLOGGER BERMULA !


perghhh...cantiklah time Cik Sue tengah duk ketandusan idea nih dtang pulak segmen dari En Ben...
apa lagi konpem lah join..sajer nak sibuk2 kan diri nak gak tau apa game yang bakal En Ben anjurkan nih...
En Ben nak kumpul seberapa banyak blog dalam masa sejam start pukul 10 malam sampai 11 malam jer...jom2 cepat2 join...klik jer banner kat atas tu..

okey dah siap...

14 comments:

mykhalis said...

patutla diam je hari ni

hottest entry di blog khalis :
18sx kisah aminah dan jalal

faiz said...

camner nak main game ni...xphm..just letak banner je ke..cik sue bley letak iklan kat atas tak...susah nak carik:)

solo molo said...

singgah dari belog Abg Ben...

Cik Sue said...

faiz: aha letak jer banner tu dulu...pastu paste url kat blog En Ben..

Cik Sue said...

khalis: diam sebab takde idea tu satu lagi satu sebab duk sibuk dengan keje... he3 =D

chii said...

rjin sungguh..wat masa ni chii x berpeluang lg nk join segmen encek ben :)

Cik Sue said...

solo: sila2 jemput masuk... =D

Saiful Nazmi said...

hehe... ngah penin kepale ni... xde grup ni... kalau ada grup, gitau2 ek... huhuhu... nak join skali la... huhuhu

aii ros warna-warni said...

dah ada group ke??

Cik Sue said...

saiful: cik sue pun belum ada group..hu3

Cik Sue said...

ros: belum lg... =(

Dda Ly said...

gudluck gudlcuk!! :)

meh ke rumah..
~dialog danish~
keep in touch ye..♥♥♥

Misz Eisya said...

gegar2x sini... ahli #1 kumpulan 2. watchaaa!!

dewimalam said...

T. Kasih...dtg gegar blog dewimalam....nak tidor pun tak boleh asyik berbegar je....!now...dewimalam kasi gegar umah you pulak...!!!!