MUKA SURAT SULIT NAZ

terbaik dari Mas Saari...

Saturday, March 12, 2011

BEN ASHAARI : BLOGGER LELAKI vs PEREMPUAN

[BANNER BEN ASHAARI[4].jpg]

yeayyy..best2 segmen paling kontroversi lagi sensasi..mana boleh tak join...nak join gak klik sini..
so kali nih En Ben suruh jawab soalan2 yang mencabar...wahhh suka2..antaranya....

1. Dalam memberi pendapat dalam entri , apakah blogger lelaki benar benar ikhlas ?
errr..pendapat Cik Sue blogger lelaki ke perempuan ke kalau bab beri pendapat dalam n3 nih dua2 ikhlas..apa yang penting apa yang tersirat dalam hati diaorang masa nak komen n3 tu..ikhlas ke tak...

2. Blogger lelaki malu nak letak gambar ? Kenapa ?
blogger lelaki memang jarang la nak jumpa letak gambar kat blog diaorang...kenapa sebab diaorang nih tak suka kot wajah2 diaorang tu di kenali..kira low profile la...

3. Pada pendapat anda , kenapa lelaki berblog ? Secara umum ..
pendapat Cik Sue lelaki berblog kerana minat atau kerana nak berkongsi sesuatu yang bermanfaat dan info mengenai isu semasa dengan blogger2 lain..berbanding blogger wanita yang lebih suka berkongsi tentang kisah kehidupan mereka....sambil2 tu leh ngorat..he3...

4. Blogger lelaki lebih mudah dapat ramai follower berbanding perempuan? Kenapa?
blogger lelaki nih tak ramai berbanding blogger wanita...jadi kalau jumpa sorang blogger lelaki dalam 10 blogger wanita dah tentu ramai yang nak jadi follower mereka...lagi satu pada pandangan Cik Sue blogger lelaki nih kebanyakkannya lebih rajin tinggal komen kalau masuk blog2 yang lain berbanding blogger wanita jadi ini salah satu cara untuk memudahkan blogger lain jadi follower mereka...

5. Blog lelaki yang anda wajib masuk setiap hari ..
blog lelaki yang nih memang wajib masuk tiap hari Ben Ashaari dan Naz

6. Jika anda blogger lelaki , apakah yang akan anda letak dalam blog anda ..
jika Cik Sue blogger lelaki...emmm Cik Sue letak apa yang perlu jer dalam blog Cik Sue tu tak perlulah terlalu banyak widget2 dan bunga2 ke macam blog wanita...di pendekkan cerita blog tu simple,berinfiormasi serta menarik..

okey siap...tu jerlah pendapat Cik Sue....silalah berpuas hati yer En Ben... =D

26 comments:

ijam ismail said...

good luck ye..
=)

Cik Sue said...

ijam: thanksssss =D

Puan Kutu said...

wah slmt menjoinkan dri..:)

solo molo said...

tue dia ehhh...
macam-macam jawapan yg kuar...


salam ziarah dari segmen panas En Ben...

encikReza said...

tumpang laluuuuuuuu

auwwww~

muhamad hanif said...

waahh..

pendapat-pendapat..


singgah dari blog ben ashaari..

nub said...

sebab kalau diletak nanti habehla kehangatan pesyen2 bertudung. harharhar

Cik Sue said...

solo: tuuu dia kata pun pendapatkan...salam perkenalan juga.. =D

Cik Sue said...

ray: silakan lah lalu... =D

Cik Sue said...

muhamad hanif: jemput2..silalah baca yer..he3... =D

Cik Sue said...

nub: rasanya klu korang letak gambar pun tak leh lagi menandingi fesyen2 wanita nih...he3... =D

Lady A said...

dh usha2 blog cik sue..hehehe...

Woofer Storm said...

lelaki mmg low profile.cool2 gitu..heheee

folo sni^^

zidEL zhafiz said...

low profile..
low profile..
low profile..

suke33..
ahahaha..
slam ziarah~~~

{ finieViolet} said...

singgah sini dr blog B.A..

salam kenal..

dari segmen blogger lelaki vs blogger perempuan

Chekgu Azrine said...

salam singgah

dok usha2 pendapat2 blogger perempuan..mostly menarik

keep on blogging...

Cik Sue said...

zidel: wahhh suka ek...betul ke lelaki low profile?? =D

Cik Sue said...

finie & cikgu azrine: salam perkenalan juga...lebih banyak pendapat blogger perempuan dari blogger lelaki nampaknya kan...he3.. =D

NiSha said...

salam santau dari Blog Abg Ben..

cool entri...

http://heandsheloves.blogspot.com

>NiSha<

SiS NaD said...

SaLam TeRJaH... JaLaN2 BaCeR PeNDaPat CiK Sue.. (^_____^)V

me_nazri said...

oh itu pandangan blogger wanita...

salam singgah+komen+follow skali ...

naz said...

ok i rasa nak peluk u hahahaha thanks

Khadijah Nas said...

menarik!

Cik Sue said...

naz: peluk??ohhh tidak...ha3.. =D

Cik Sue said...

nazri & khadijah: thanks... =D

Clara said...

syes pown mlu nak letak gamba sndri.. bukan pe, takut org knal..

klu kawan oke argh... but klu musuh..
enemy kat skul.. mmpus.. hehhe..

http://cerytara.blogspot.com/2011/01/9-perkataan-yang-perlu-lelaki-waspada.html