MUKA SURAT SULIT NAZ

terbaik dari Mas Saari...

Saturday, March 19, 2011

BEN ASHAARI : AKU SAYANG BLOG INI ..

[image[6].png]

Assalamualaikum korang....salam pagi minggu...wahhh rasa seronok betul bila weekend nih...boleh la Cik Sue memanjakan diri sepuas hati..berdating bersama blog dan bantal..he3...okey pagi nih besemangat nak join 1 lagi segmen En Ben nih....jom klik banner ramai2 yer...
macam biasa kena jawab soalan, antara soalan sensasi yang Cik Sue kena jawab...

1. Sila jelaskan KENAPA anda kagum dengan blog tersebut .. TIDAK KURANG  dari 100 patah perkataan .. OK ? Tidak kurang ok !!
kenapa Cik Sue suka blog ini??ermmm Cik Sue suka dengan gaya penulisan tuan empunya blog yang kreatif ..
gaya penulisan beliau yang bersahaja namun memberi makna dan turut diselitkan pengajaran dalam setiap n3...cara penulisan beliau yang amat berbeza dari yang lain mampu menarik minat blogger2 lain untuk menjengah blog beliau..yang amat mengagumkan Cik Sue ialah idea yang dimiliki oleh beliau untuk menghasilkan setiap n3 dengan cara yang amat menarik..biarpun kelihatan agak bersahaja namun membawa pengertian yang amat mendalam..walaupun tuan blog tu tak update n3 beliau setiap hari namun Cik Sue merasakan agak berbaloi menanti dan menunggu n3 terbaru darinya...memang rasa tak sabar nak baca..dan rasa macam tak lengkap jer kalau sehari tak jengah blog beliau...

2. Sila buktikan yang anda benar benar kagum dengan blog tersebut ! Jeng jeng jeng !!
isshhh..memang kagum giler lah denga blog tersebut...tak caye??ada kat bloglist peberet Cik Sue tu...cepat ler terjah kalau nak bukti...

3. Sudah berapa lamakah anda mengikuti blog tersebut ??
dari saat mula Cik Sue berbelog..sebenarnya masa Cik Sue belum ada blog dulu Cik Sue selalu baca n3 beliau tapi hanya sekadar menjadi silent reader...kalau nak ikutkan dah hampir setengah tahun Cik Sue mengikuti blog tersebut...

4. Sila ceritakan tentang blogger tersebut ..
paling Cik Sue suka tagline tuan empunya blog tu...
 "SATU AYAT BUKAN SATU MAKNA"
memang mendalam maknanya...tuan empunya blog yang sangat simple,lebih senang menyembunyikan identiti beliau..agaknya beliau nih pemalu kot...he3..namun peramah dan mudah mesra dengan blogger2 yang lain..
dari pandangan Cik Sue beliau amat menghargai setiap orang yang mengikuti blog beliau..tak leh nak ceritakan secara detail kerana segala tentang tuan empunya blog nih SULIT..SULIT..dan SULIT...

5. Apakah blogger tersebut mengetahui anda kagum dengan blognya ?
errr...tak tahu...tapi disebabkan segmen nih mungkin beliau tahu la nanti..alamak bocor rahsia.... =D

6. Jika diberi peluang bertemu dengan blogger tersebut , sila beri 5 soalan yang akan anda tanya kepadanya !! Jeng jeng jeng ..
uishhh..bukan setakat 5 soalan rasanya beribu-riban soalan Cik Sue nak tanya beliau...antara soalannya...

1. Sila nyatakan bagaimanakah anda mendapat idea untuk menghasilkan n3 yang terbaik dan mengagumkan?
2. Setiap satu n3 mengambil masa berapa lama untuk dihasilkan?
3. Nape tak nak tunjuk muka anda yang sebenarnya??pemalu ek??
4. Dah berapa lama anda berblog?
5. Tujuaan anda berblog?
 soalan tambahan...
6. Anda dah kawen ke belum?ha3..soalan cepu emas...

korang nak tahu siapakah tuan empunya blog yang misteri tu?klik jer SINI

18 comments:

solo molo said...

0whhh...
dah tau dah blog yang paling disayang...

Cik Sue said...

solo: he3...bocor sudah rahsia... =D

naz said...

terima kasih dari hujung rambut hingga hujung kaki.

awEEN said...

cik sue saje je wat2 misteri ek... excited saye nak tau blog mne cik sue syg hehehe...

Cik Sue said...

naz: sama2 kasih...dari hujung jalan ke pangkal jalan...cewahhhhh =D
**malu...naz dah tau rahsia cik sue..
=D

Cik Sue said...

aween: he3..tulah dah blog yg cik sue sayang tu SULIT sesgt... =D

faiz said...

mmg mantap bro ben ni...ade je idea die nak buat..

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

salam singgah dr segmen abg ben..wah..dah tao suke blog sape..yey!!

hi fwenz!! keep it up blogging ya!! Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

akuwanblur90 said...

singgh sini :)

Sunah Mohammad said...

haaaaaaaaa~~~~~~~~~ da pecah rahsia blog paling disayangi! hahaha~

Cik Sue said...

faiz: tau takpe ada jer idea dia kan.... =D

Cik Sue said...

weiyda: thanks...ya rahsia sudah bocor.... =D

Cik Sue said...

wan: thanks... =D

Cik Sue said...

sunah: syhhhhh..pelan2 skit...nnt tuan blog tu tau..upssss...he3.. =D

iz said...

salam kenalan (^_^)

sha said...

iii kak sue.. wah, sayangnya kat dia (blogger)

Cik Sue said...

iz: salam perkenalan juga... =D

Cik Sue said...

sha: upsss...he3 sayang sebab blog dia best... =D