MUKA SURAT SULIT NAZ

terbaik dari Mas Saari...

Saturday, March 12, 2011

ABIS DAH.....


alaaaa...dah abis dah ke??isshhh tak bestnya....apa yang dah abis???ni haaa, cuti panjang a.k.a masa memanjakan diri Cik Sue dah abis dah....ni yang malas nih..mau tak malas dah dekat 1 bulan bersenang lenang jadi isnin nih dah kena masuk office balik..huk3...pasti kena monday blues nanti....ni yang buat Cik Sue terasa nak sambung cuti nih...agak2 bos bagi tak?he3....

emmm..bila dah mula kerja maka bermulalah hari2 yang sibuk buat Cik Sue, lepas nih pagi2 celik mata dah tak boleh nak BW macam selalu dah...jawabnya bersawanglah blog naif Cik Sue nih...tapi insyaAllah akan cuba di updatekan juga walau kesibukkan melanda..yelah En Ben boleh takkan Cik Sue tak boleh betul tak??
jadi petang nih dah kena kembali ke nunnnnn jah di puncak bukit...tempat Cik Sue bertapa....mana lagi kat sini la...


tapi ada gak yang seronok nih..mau tau apa??tangan Cik Sue nih dah gatal2 nak dapat tiket free ke sini....


wee...tak sabar nih..korang nak join tak??cepat2 beratur.... =D

6 comments:

chii said...

nakkk..bestnya :p

Cik Sue said...

chii: meh sini meh... =D

Norhafiza said...

mak ai..bestnya cuti sampai 1bulan hehe..mmg berat nak sambung keje balik la klo dh panjang beno cutinya hehe...best la keje kat atas sana nuuuun..sejuuuuuk kan..mmg dh lama sangat tak p sana..rindu lak..

Cik Sue said...

norhafiza: tulah pasalnya dah lama cuti makin malas nak mula kerja...he3 oklah best la jugak tapi kadang2 ada gak masa bosannya.. =D

faiz said...

mesti mls btol nak keje kan..dahla kat genting..kat bukit sane..

Cik Sue said...

faiz: perghhh..mmg malas sgt2 nih... manalah senabgat rajin nih.... =D