MUKA SURAT SULIT NAZ

terbaik dari Mas Saari...

Thursday, March 10, 2011

300....

** maap Cik Sue terpaksa jadi copycat tanpa izin..jangan marah aaa... =D

hyep pe0ple!

i know... its MARCH already... and it supp0se t0 be spring right n0w... compared t0 other eur0pean c0untry... but well.. this is RUSSIA...! its like we have only 2 seasons... the freezing c0ld winter f0r 6 months which d0minates other seasons that exist.....! and extremely h0t summer.... seriously.. the weather is EXTREME!..sambungan??? jom terjah blog dia ramai2...

nah inilah dia tuan empunya blog yang chumelll itu...syiokkk ooo main salji ek siap dapat buat snowman tu bestnya...Cik Sue merasa main salji tipu-tipuan jer la....hu3... follower blog Cik Sue yang ke 300 adalah Schajar McFlurry...unikkan nama dia??nak tau pasal apa ada mcflurry tu??katanya dia suka makan mcflurry sebab dia manis haaa, tu pasal dia gabungkan mcflurry kat nama dia supaya dia sentiasa kelihatan manis macam mcflurry gak...he3...mai dari jauh, nunnnnn di perantauan kat Russia cek mek molek nih...apapun Cik Sue nak ucapkan tahniah yer kerana telah berjaya menjadi antara follower2 kesayangan Cik Sue...rasanya last Cik Sue buat n3 pasal follower yang ni dan hari ni 2 hari selepas n3 tu dah makin ramai kengkawan Cik Sue...mekasih kengkawan..korang memang the best lah!!! =D
tadi masa genap 300 follower sempat print screen dan yang paling best ada cerita di sebalik gambar dibawah..



nampak tak 2 petak merah tu??he3 yang hujung bawah belah kanan tu follower yang ke 222 tak lain tak bukan blogger femes En Ben dan yang hujung atas belah kiri tu follower yang ke 300 Schajar McFlurry dan kedua2nya Cik Sue kenal dari blog Santai Bersama Ben Ashaari tu yang jadi menarik nak kongsi... =D
alaaa...baru 300 jer kan blog korang2 ntah2 lagi ramai follower dari blog Cik Sue kan yelah korang2 kan otai sedangkan Cik Sue nih baru nak merangkak2 dalam dunia blog nih...terima kasih juga pada En Ben kerana segmen anda telah berjaya membuatkan blog syok sendiri Cik Sue nih dikenali ramai dan banyak tips2 yang berguna dari  En Ben dah Cik Sue cuba manfaatkan...pasni buat banyak2 segmen lagi yer En Ben...Cik Sue pun dah giler trafik nih..ha3...jangan marah yer...

lagi sekali "mucho gracias" my lovely,deeply follower... =D
lap u all lah!!!!

26 comments:

faiz said...

cepat btol follower cik sue ni bertambah...tahniah

Cik Sue said...

faiz: mekasih....hasil usaha keras nih..he3... =D

Schajar McFlurry said...

wah.... time kaseh yek cik sue yg chumeyl...!

sangat2 menghargai nyer~

^_^

Cik Sue said...

hajar: urwelcome dear..nnt bawak balik snowman buat ole2 utk cik sue yer..tu pun kalau sempat nak sampai malaya la snowman tu...he3 =D

chii said...

mcflurry..sedapnya..ni yg rasa nk g mekdi sok ni..ehehe


cam skrg ..chii ngan adik dok addict bubble tea...;p

Cik Sue said...

chii: cik sue tak suka sgt mcflurry..manis sgt...tapi kalau burger mekdi tu haa mmg peberet..tu yg chubby tu...
bubble tea??apa tu 1st time dgr nih...

Tuan Penasihat said...

tahniah tahniah!
semoga maju lagi.
TP follower 303. dah macam cerita block 404 dah. hehehehehehe..

Puan Kutu said...

keep it up cik sue..:)

chii said...

alaaa..bubble tea yg ice blended tu..pastu ada bubble dlm tu..sedap..cik sue try satu..sure akan cari lg pasni :p

owh...slmt pg cik sue :D

Cik Sue said...

tuan penasihat: yeayyy..tahniah sila tepuk tangan kuat2..he3...thanks yer tuan peasihat...25% ha3.. =D

Cik Sue said...

puan kutu: terima kasih dear... =D

Cik Sue said...

chii: laling,nnt cik sue try yer... morning too u...bila teratak chii nak siap renovate ni, rindu suda mau ke sana.... =D

chii said...

mungkin mlm kot..chii nk minta tlg kwn setup kn blk umah baru..mayb akan tuka baru :p

Fitri Senin said...

sy pn kena belaja dgn en ben

Cik Sue said...

chii:cepat renovate tau...anything just inform me ok dear?? =D

Cik Sue said...

fitri: yup betul tu jomlah kita sesam belajar dgn En Ben itu...cikgu Ben ooo cikge Ben...kami dtg nih..he3 =D

padlie said...

lajunye follower tu..
tahnish.. leh wat idola nih...

Entry terbaru padlie: Bumi kita

Cik Sue said...

padlie: adehhh malu lah cik sue tak layak jd idola lg... =D

Dda Ly said...

congrate;s dear..:) betul ckp padlie..laju jer follower tuh..

meh ke rumah..
~plastic surgery follow up~
keep in touch ye..♥♥♥

CikW4nKemb4ng said...

hi
salam knal :) juga dari blog abang ben

azian said...

cik sue...
amboiii...br je berblog dah lebih 300...akak ni jenuh nak kejar...hehehe...tungguuuu ye akak pos kan...sabo2...hehe

Cik Sue said...

dda ly: he3...mekasih...insyaallah mudahan kekal begini....keep in touch ok dear... =D

Cik Sue said...

cik wan: salam perkenalan juga.thanks dear... =D

Cik Sue said...

kak azian: he3 boleh la skit2 akak...yakin boleh mesti akak pun boleh gak...thanks akak akan ku tungguuuuuuuu... =D

Dim Benihana said...

wah sonoknya kena riview mcm ni...keke

Cik Sue said...

dim: tunggu yer mana tau tetiba cik sue nak terjah blog dim pulak...ha3 =D