MUKA SURAT SULIT NAZ

terbaik dari Mas Saari...

Sunday, March 6, 2011

222....

n3 pendek namun agak special...jom tengok bawah...

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


follower yang ke 222 adalah BEN ASHAARI...millon thanks to En Ben sebab sudi meluangkan masa menjengah ke blog Cik Sue yang tak seberapa nih...yelah walaupun blog Cik Sue bukanlah blog yang pertama En Ben follow, tapi tetap happy gak..dan tak lupa, thanks juga untuk semua follower2 yang Cik Sue sayang, tanpa korang sapelah blog Cik Sue ni.... =D

okeylah,itu aje......
terima kasih daun keladi, kalau sudi datang lah lagi................

23 comments:

mera zati M.z said...

cun! :)

Putera Helmei said...

ala... terawal satu rupanya... aiseh.. hehehe...

Cik Sue said...

mera: he3..tenggs dear... =D

Cik Sue said...

putera: aha lah..tulakan...takpe apapun cik sue tetap ucapkan ribuan terima kasih sebab sudi jengah blog cik sue...ur the best!! =D

chii said...

wahh..lawa numbernya..222...ehehe

Cik Sue said...

chii: weeee...lawa tu mmg lawa tapi mana leh lawan chii yg chumelll..he3..tengsss laling.. =D

chii said...

erk...mcam tade kaitan je..adieh..ehehe...

sesama dear *xoxo*

Cik Sue said...

chii: he3...takpe kita bg ada persamaan disitu.... =D

mykhalis said...

perghh.. BA mengadd cik sue tue..Khalis pulak tenngah menanti kan obifiend, milosuam ngan amenoworld..heh

AiDa AzRyN said...

wah tahniah! :D

imnabila said...

waaa ~ best nya !

padlie said...

Memang best bila nampak abang ben polo kiter :)

Entry terbaru padlie: Sains itu mudah?

Kuronofu91 said...

eh3..muka saya pun der la...heheheh.. I'm number 219....

Cik Sue said...

khalis: he3...tengsss.. =D

Cik Sue said...

aida & nabila: thanks dear.... =D

Cik Sue said...

padlie: best..mau tak best... =D

Cik Sue said...

koronofu91: ehh..ehhh..aha adalah..tahniah ada follower yg ke 219...the best la!! =D

solo molo said...

gile ar...
En Ben f0llow tue...

Cik Sue said...

solo molo: ehhh..tak nak la smpai giler...he3.. =D

Golden Rose said...

wahhh tahniah....thanks for following

faiz said...

wah...blogger otai follow blog...ni mesti kombang hidung lps tgk follower yg ke-222 ni...

ghostwriter said...

waahh... bertuah anda...hehehe

Cik Sue said...

faiz: kombang tu tak ler..kombang kompis tu yer..ha3... =D