MUKA SURAT SULIT NAZ

terbaik dari Mas Saari...

Sunday, February 6, 2011

yang mana satu???

yang mana satu pilihan korang??
caring or too caring??


memang lah kita suka kalau ada orang yang amik berat tentang kitakan??
selalu tanya khabar kita,keadaan kesihatan kita...
tapi pendapat aku kalau dalam sehari tu cukuplah kalau sekali jer kita tanya khabar pada seseorang yang kita ambil berat tu kan??
atau memang mesti ke nak tanya lebih dari sekali??
tak rimas ke orang yang di tanya tu nak jawab soalan korang tu dalam masa sehari sampai 2,3 kali??
pada aku caring tu memang la perlu tapi janganlah keterlaluan sampai tahap "terlalu" dan "terlampau" caring sebab mungkin boleh jadi merimaskan betul tak?? (cakap betul tau!!!)
actually pekara nih jadi kat aku..
patut ke tak korang rasa dalam sehari sampai 3 kali "mr someone" ni duk tanya aku dah makan ke tak...cukup lengkap betul masa dia tanya tu time breakfast,lunch dengan dinner...tapi ada satu yang buat aku musykil time supper takde pulak dia tanya aku ek??
bukan aku tak suka orang yang ambil berat tentang aku,suka memang aku suka tapi berpada2lah kalau keterlaluan sampai camnie aku rasa korang pun surrender betul tak?
lagi satu yang merimaskan aku kalau asyik duk tanya aku buat apa...3 saat sekali dia tanya larat ke aku nak jawab??sekali boleh lah aku kelentong jawab tengok tv..masuk 3,4 kali dia tanya aku buat apa jenuh pulak aku nak cari idea nak jawab soalan dia tu..takkan aku nak masuk tandas pun aku kena hantar laporan kat dia?ajerrr giler ke hape...ishhh...tu bukan caring lagi dah tu...tu dah mereng namanya... 
jadi tolonglah yer "mr someone" caring lah saya pada kadar yang seadanya yer.....

chiowwww...

No comments: