MUKA SURAT SULIT NAZ

terbaik dari Mas Saari...

Tuesday, February 22, 2011

untuk kengkawan sajer....


okey ni n3 promosi ada tak sesape nak datang bercuti,ber hunny madu di Genting Highlands Kota Keriangan nih???ada tak??ada tak???kalau ada silalah angkat tangan anda tinggi2 yer...nak tau sebab apa??sebab Cik Sue nak bagi tawaran yang mungkin korang tak dapat selama nih... (ye ker??) atau mungkin yang dah pernah dapat tu tak yah la angkat tangan kan...sesape nak datang bercuti atau datang menghilangkan stress di Kota Keriangan nih boleh la contact Cik Sue....sebab apa nak contact Cik Sue???sebab Cik Sue nak bagi korang discount..suka tak???tak suka???tak suka takpe...Cik Sue jemput pada yang suka jer...yang tak suka tu cepat klik butang pangkah kat atas sebelah kanan tu yer...

okey untuk yang suka tu boleh jer inform tarikh,masa bila korang nak datang tu kat Cik Sue...tapi mestilah bagitahu awal sekurang2nya seminggu atau 2 minggu sebelum korang datang..yelah kang korang bagitahu last minit kang kena pulak Cik Sue cuti melopong lah korang jawabnya...discount nih hanya untuk masuk taman tema jer yer korang..bagi yang nak menginap kat Genting nih hotel tu tak dapek la Cik Sue nak bagi discount sebab discount hotel tu hanya valid untuk ahli keluarga sahaja..berapa % discount??owhh..taklah banyak sangat 50% discount  jer...tapi agak berbaloi lah berbanding kalau korang beli tiket sebelum discount tau...

syarat nak dapat discount nih???takde syarat pun....ni pun kalau korang nak la...tak nak takpe...Cik Sue tak rugi dan tak untung apa2 pun...ni sekadar nak berkongsi dengan korang jer...so pada yang berminat boleh email kat Cik Sue detail tarikh dan masa korang nak datang kat sini suezana80@gmail.com dan kalau boleh tinggallah contact number sekali senang Cik Sue nak contact korang bila korang dah sampai Genting nih kalau tak lagu mana nak kasik korang discount...berapa ramai yang layak dapat discount??ikut korang lah berapa ramai pun..cuma janganlah korang ajak satu kampung pulak..pengsan Cik Sue nanti......

okey...tataaaa...

17 comments:

mas.saari said...

saya nak...saya nak...saya nak...
sambil angkat tangan dan kaki sekali!

chii said...

nakkkkk..tp chii x sure lg bila nk g.tp nt chii inform cik sue yer

Cik Sue said...

kak mas: ehhhh..gediksss bukan ko dah berkali2 dapat discount ker??ngengada sungguh sis ku ini...

Cik Sue said...

chii: okey nnt inform cik sue yer...jangan bawak 1 kampung dah ler..muahahahaha.. =D

mas.saari said...

tak kira...tak kira...tak kira
nak jugkkkkkkkkkkk...hahahaha!

Cik Sue said...

kak mas: tunggu ABPBH okies!!

Wafiy Suzly said...

kini aku konfius pekerjaan cik sue ape..haha

Cik Sue said...

wafiy: ha3...sila jgn konpius.... =D

BbSH~ said...

nak! nak! nakkkk! (guling2)

mas.saari said...

wokeh...ABPBH aku konpem pi!
bila boleh booking hotel?

BB: ko takyah lah...ko kan tak jadi pi ABP tu...hahahahahaha~

ct _razakiah said...

nak..nak....nak...sy angkat sume anggota bdn dah ni..nmpk x kak???bg pree kak

Cik Sue said...

bb: sila guling2 ala2 sinchan dulu...ha3... =D

Cik Sue said...

bb: sila guling2 ala2 sinchan dulu...ha3... =D

Cik Sue said...

kak mas: bln 3 pertengahan bulan boleh la booking..

bb tak jadi pi ke???why???

Cik Sue said...

ct: ye ke ko angkat??mana2 tak nampak pun??bb,ko nampak tak??apasal akak tak nampak ct ni ek???muahahahaha....

nabila faryzza said...

saya nak! saya nak! saya nak pergi 14may ni. boleh la cik sue. hee :)

nabila faryzza said...

cik sue, saya nak diskaun tiket masuk genting niiiiii....... huhu. pleaseeeee.