MUKA SURAT SULIT NAZ

terbaik dari Mas Saari...

Thursday, February 3, 2011

temerloh koi....

n3 ini mau citer serba sedikit pasal kampung aku yang makin cemerlang, gemilang dan terbilang ini..
walau dah agak lama tak balik nasib la dapat gak update perkembangan kat kampung aku nih dari **rodong2 kat fesbuk aku tu...fuhhhh...dah makin berkembang pesat kampung aku...
paling latest dah ada jambatan gantung menghubungkan dari Sungai Pahang dengan Sungai Semantan....papalehh...ni yang buat koi tak sabor rase nok balik ni...**ngelinjat rasenyer nok balik...
tak sabor nok niti atas jambatan gantung nih....

** gambar dari Kelab Temerloh Koi..mekasih la yak bagi minjam gambar... =D
perghh..memang tak sangka pulak aku dah nak siap jambatan nih...aku memang plan nak balik bulan 3 nanti, dan rasanya dah boleh la kot aku ** ngetest lalu kat jambatan nih...
weeee...seram pun ada... ** ketor rasenye kaki nak niti kat jambatan nih nanti...
sape2 rase nak ngikut jom lah...boleh la balik ni pulun gulai tempoyak ikan patin sebelanga...
fuhhh...fav aku nih.....

** gambar dari koleksi peribadi...terliur dok tengok gulai tempoyak ikan patin nih??

ni lah jadi trademark kat kampung aku...ikan patin...sebab tu la orang bagi nama 
Temerloh Bandar Ikan Patin..
memang glamer ikan patin kat kampung aku nih...
jadi moh ler kita pakat ramai2 balik Temerloh weihhh...
gulai tempoyak ikan patin, tunggu kepulangan ku.....

chiowwwww....

** kamus dwibahasa:    *rodong = kawan
                                            *ngelinjat = tak sabar
                                  *ngetest = cuba
                                      *ketor = mengigil

~ SELAMAT BELAJAR LOGHAT TEMERLOH YER.. =D ~

No comments: