MUKA SURAT SULIT NAZ

terbaik dari Mas Saari...

Friday, February 18, 2011

promosi.....promosi....


banyak betul yang aku tengok duk promosi blog diaorang...aku jer yang tak reti2 nak promosi blog sendiri..
orang semua sibuk duk join segmen Ben Ashaari..pastu traffic tak yah katalah..meletop2 kau...tapi traffic blog aku macam nak menuju jalan mati... (tak sesak derrr...)
aku punyalah ketinggalan zaman (ngalahkan orang duk zaman batu) sampai segmen tajaan en Ben tu abih baru la aku duk sibuk nak baca...adehhhh....ketinggalan sungguh aku...

tapi...takpelah aku buat blog ni pun bukan nak lawan RedMummy,jauh sekali nak jadi blogger juta2...
(ilmu belum cukup daaa...)
aku terbabit dalam dunia blog ni pun atas hasutan my sis kalau tak sampai sudah aku tak ber'blogging' cam sekarang nih....

memula buat blog ni pun sebab suka2 jer,dah lelama jadi cam satu kewajipan pulak nak buat n3..
biasalah n3 aku semua n3 syok sendiri,n3 kisah kehidupan aku dan kisah yang terjadi disekeliling aku jer...kalau ada yang boring tu sila2kanlah tak yah baca yer...dan kalau dah nyampah tahap maksima tu anda adalah dilarang sama sekali untuk menjengah mahupun menjeling kat blog aku nih...
(sebab aku takut mata korang juling sebab banyak sangat menjeling..)

teringat lak mula2 blog aku nih dilahirkan...tak yah citer la poyo giler..al maklumlah tak pandai lagi...
tapi kini walaupun baru berusia sebulan,blog aku dah ada kemajuaan.. (majulah sangat..)
paling maju adalah header blog aku nih...
*
*
*
*
*



tadaaaaa...chomellll kan??cam aku gak....hahahaha...
million thanks to Wan Hazel sebab hasilkan header yang chomelll se chomell aku untuk blog kesayangan aku nih dan thanks jugak sebab sabar melayan kerenah aku yang banyak songeh masa tempah header ni yer Wan... =D

gracias..gracias...




2 comments:

faiz said...

saya malu nak promosi....blog ntah ape2...heheh

Cik Sue said...

keh3..samalah..kalau ada segmen untuk blog syok sendiri boleh la kot cik sue join..ha3.. =))