MUKA SURAT SULIT NAZ

terbaik dari Mas Saari...

Monday, February 21, 2011

gemukkah aku??

minggu yang agak stress...pantang aku berselisih dengan orang mesti diaorang kata aku dah gemuk...
gemuk kah aku??oh no!!!dah puas belek depan cermin nih,errrr...takdelah gemuk pun...
chubby & sihat sket jer..
muahahahaha..mau gak guna ayat yang dapat sedapkan hati sendiri...tapi yelah aku dah nampak chubby..aku rasa la kot.... 
(tetap tak mau ngaku dan tak mau guna perkataan gemuk tu okey...)

rasanyer aritu lepas discharged dari wad sebulan lebih yang lalu ramai yang kata aku dah kering...takkan cepat sangat aku jadi chubby nih...cuba tengok pic aku snap semalam nih dan pic sebulan yang lalu....

** nih pic yg aku snap semalam...chubby ke??tak kan... =D

** okey nih pulak pic sebulan dua yang lalu...any different???

ada sesiapa boleh kesan any different between this 2 pictures??
kalau ada cepat2 kasik tau saya ek...tang mana yang chubby tu mau tau skit...pssstt..errr, kalau berselisih dengan saya jangan cakap saya gemuk tau...tapi cakap saya nampak chubby & sihat la!! 
baru merdu skit saya dengar..he3..okey2,cepat tengok apa perbezaannya yer...

ibu2,bapak2..permisi ya!!



11 comments:

mas.saari said...

gumukkkkssss...hahahahaha~
jgn mara aaaaaaaaaa!!

BbSH~ said...

tanteknyer gigi akak...
lari tajuk pulak daah

rizwan's sweetheart said...

gemuk ke kurus ke... yg penting sehat!!!

Cik Sue said...

kak mas: uwaaaaaaaa...
tgk lah berita mlm nih genting banjir dgn air mataku....uwaaaaa... ="(

Cik Sue said...

bb: errrr..bukan komen gigi lah...salah tu salah.....gigi itu mmg takde beza...bb plz say tak gumukss...plzzz....nnt k.sue belanjes karok..ha3

Cik Sue said...

mrs rizwan: yup betul...tapi errr..cik sue terlebih sihat...huk3...

padlie said...

ermm... tak nampak different pun.. yang atas nampak chubby pasal gambar dari dekat.. :D

pandai ek, gambar atas tu buat cam gambar dolu2.. takde kaler.. ingat tu gambar lama hehehe

Xleh komen kat blog saya? ada je link 'post comment' kat bawah komen terakhir..

Entry terbaru padlie: Bima Sakti

Cik Sue said...

padlie: wahhh.thanks komen +ve yg ku nnt..yeahh bermakna saya tidak gemuk..errr...tapi ye ke??he3 anyway thanks for the comments...

ahaks sila jgn tertipu disitu yer...

okey,nnt cik sue cuba lg... =D

chii said...

chubby sesuai..gemuk tu harsh sgt ar...then..chii tgk cik sue lum sampai ke tahap tu lg..tp chubby..ye..hehehe

Cik Sue said...
This comment has been removed by the author.
Cik Sue said...

chii: wahhh..chubby ek...err, cik sue kena start diet segera...noktah.
hu3 =D