MUKA SURAT SULIT NAZ

terbaik dari Mas Saari...

Monday, February 7, 2011

alaaaa...comey nyer....

n3 nih aku sajer nak share dengan korang pasal neice aku yang comey nih...
NUR ALISHA QAIRINA
comey kan????eee...geram tengok pipi die...

** comey....i loike... =D


along harap maklum aku dah publishkan anak ko kat sini supaya menjadi bertambah glamer...he3..rasa lepas nih aku nak masukkan si comey alisha nih kat mana2 contest la...sure boleh menang punya lah...
tambah2 kalau dia senyum mengoda tu...paling tak tahan tang lesung pipit dia tu....

** sukenyer die.... =D
mak tam love u lah Alisha.... =))

** sweet little Alisha

muaxxxxsssss...XoXo...


No comments: