MUKA SURAT SULIT NAZ

terbaik dari Mas Saari...

Tuesday, February 1, 2011

aku @ Le Tour De Shopping...

Setelah sekian lama aku memerap jer kat rumah maka berakhir lah proses "berpantang" menjejakkan kaki untuk berjalan2 selepas aku operation aritu...
so kira arini aku lepas gian sebab aku dah dekat 4 minggu asyik berkurung kat rumah jer.....
yabedabedu!!!!MERDEKA!!! (laungkan sebanyak mana yang terdaya..)
maka destinasi yang menjadi pilihan aku adalah jalan TAR..bersama kakakku terchenta, Mas Saari
kunun2 malam sebelum kejadian perancangan aku n my sista begini...

aku: ehh,sok jadi ke tak ni nak pi jalan TAR??
kak mas: jadi kot....
aku: pukul berapa nak pi?
kak mas: pukul 9 @ 10 lah..
aku: mak aihhhh..pagi tu...
kak mas: yelah pi pagi leh balik awal skit..nanti pi lewat balik pun lewat gak..
aku: ooo..ok lah....(terus lah aku masuk tido...siap kunci jam pukul 7am tu...punya takut terlajak..)

pagi td jam pun bunyi lah pukul 7 am...aku tutup pastu ingat nak lena kejap jer lagi sekali terlena smpai pukul 10am woooo....ammmmaaaa!!!! (tepuk dahi!!)
apa nak kata melompat dari katil mandi,siap2,breakfast segala bagai, lebih kurang pukul 11am kitaorg pun gerak la dari rumah menuju ke stesen ERL Salak Tinggi..(tak bawak kete pasal takut jalan jem..tau2 jer la kan cuti Hari Wilayah ni) so share skit pic masa tengah tunggu & dalam ERL....

** pic aku n my sis masa tengah tunggu ERL & dalam ERL...tomeyy kan??kan??hik3..
ok sambung balik story, so lebih kurang pukul 1pm kitaorg sampai kat jalan TAR...so misi utama kami sebenarnya nak cari shawl..
tu yang menjadi kegilaan aku n my sis sekarang..takde cite lain asyik cite pasal shawl jer..pantang gi pasar malam mesti shawl yang kitaorang cari dulu...
so pic tentang shawl yang kami gilerkan tu korang boleh la klik sini tgk kat blog my sis je yer..
pergh..memang banyak giler shawl yang cantik2...memang naik giler la aku n my sis tengok shawl tu semua...
so boleh dikatakan banyak la jugak yang kami borong...
tengah duk syok2 borong sekali baru teringat arini final Le Tour De Langkawi..
so sempatlah kami tengok final tu secara live...pastu terjumpa pulak Zamarul Hisham, Norman Hakim & Diana Rafar tengah duk shooting kat Masjid India... (share gak skit pic ni dengan korang..)

** antara pic sempat aku snap....
dah habis tengok LTDL tu kami sambung balik shopping sampai lah rasa nak bertaubat dah...maunya tak taubat semua shawl yang kami tengok buat kami jadi tak betul kejap..apa taknya semua cantik2 belaka...
tengah duk jalan2 terjumpa pulak 1 kedai handbag..mak aihhh...cantik2 la puloksss....
ingat nak tengok2 jer sekali terbeli daaa....
*
*

cantik tak??? ARICA handbag ni unik skit...bukan buat dari leather tapi buat dari benang yang di sulam..yang kait pun ada...texstur dia lembut sangat..harga pun kira berpatutan la gak..siap ada diskaun 20% tu...memang puas hati kalau beli... (hehehe..siap promosi tu..)
haaa...tu jerlah serba sikit Le Tour yang aku buat sempena Hari Wilayah arini...
memang *puehh ati den...apapun thanks to my sis sebab buatkan plan berjimba kita menjadik arini...
so besok punyer plan ke I-City pulokkss...
wait & see....

chow chin chowwww...

upsss..upsss...
lupe puloksss...sempat gak beli my fav perfume tadi...
tadaaaaaa....

** i loike... =D

okeyy chowww....









No comments: