MUKA SURAT SULIT NAZ

terbaik dari Mas Saari...

Thursday, January 27, 2011

Le Tour De Kabus @ Genting....

Belek blog arinih dah tak tau berapa kali dah...tapi dah malam sepi nih baru aku perasan yg aku tak hapdett lagi blog aku untuk arinih...walllawehhh...apa kes???ermmm...ni lah padah nya kalau duk sibuk melayan citer hantu kat astro ria nih...minggu nih ari2 duk tayang citer seram kat astro ria..pastu kak aku nih duk gedikkss ajak aku follow,padehal udah tau memang sejak azali yg kami nih penakut skit klu bab2 citer2 seram nih...tapi gatal gak nak tengok...
Uppsss...alamak lari tajuk sudah weihh...actually aku mau citer skit pasal Le Tour De Langkawi nih..ala yg tiap2 tahun depa duk mari kayuh basikal kat merata tempat depa jelajah tu termasuk la kat Genting yang mmg tiap2 tahun jadi tempat depa mencabar kepantasan depa nih...(cewahhh..dah macam pembaca berita kat TV3 pulak ayat aku..)

*logo LTDL tahun 2011

Macam tahun yang sudah2 gak la mesti depa2 nih akan singgah kat Genting tapi tahu nih kesian betul...cuaca memang dah 2,3 ari tak berapa nak baik...memanjang berkabus jer..pastu angin memang tak yah nak kata la..kuat giler...sejuk tak yah cakap la...sampai ke tulang sum-sum terasa..(perghhh..memang sejukkk gilerr tuuuu..)

So kalau aku fikir2 sian gak kat depa tu nak melawan angin yg kuat serta cuaca yang berkabus tebal tu tadi...tapi yelah alah bisa tegal biasa..dah memang nih la keje depa tiap2 tahun..ye dok???kalau kena kat aku mau berbuah betis aku nak mengayuh basikal dari Tapah naik ke Genting nih...tak lalu aku derrr...silap2 tersadai aku tepi jalan...lagi2 lah dah lama benor rasanya tak mengayuh basikal nih...ntah reti ke idokk lagi aku nak kayuh basikal...(esok nak try pinjam basikal Ika la..test power jap...hehehe..boleh yer Kak Mas???ngeh3) haaa...sajer la nak kongsi dgn korang view nih..kasik cuci mata skett bagi segarrrr...



challoo betey....

No comments: