MUKA SURAT SULIT NAZ

terbaik dari Mas Saari...

Wednesday, January 26, 2011

ABPBH 2010

Ok,entry kali nih kau nak citer pasal event yg akan berlangsung tak lama lagi kat Genting...ala,uolls mesti tau nyer kan??Actually every year Genting akan jadi sponsor untuk event nih...ermmm,yg pastinya mestilah memberi pulangan balik yg lumayan kat Genting tu pasal la depa sanggup duk sponsor event nih untuk buat tiap2 tahun kat sini...tau kan event apa??ABPBH la apa lagi...
* pic nih masa nak tunggu pintu AOS tu buka...ramai giler org masa nih...
So boleh dikatakan sejak menjadi warga kerja kat Genting Malaysia Berhad nih every year la gak aku penjadi penonton setia ABPBH ni secara live kat Arena of Star tu...tu pun pasal dapat tiket free..klu kena beli tiket takdenyer aku sanggup nak tgk live...baik aku tgk langsung kat TV3 jer kan??

Nak tgk free pun tak senang gak sebenarnya,every year sebelum event nih berlangsung aku dah kena pujuk rayu cable aku untuk dapatkan sekurang2nya 4 tiket free..(4 nih untuk aku jer..belum masuk yg tetiba merayu nak tiket dgn aku...tapi selalunya yg close dgn aku jer la yg dapat...)last year jer lebih kurang 20 keping tiket aku dapat...(haaaa...bnyk kan??)tapi bukanlah untuk aku sorg...yelah untuk member2 office aku lagi...kira limit aku bagi pun sorg dpt 4 tiket jer...
*nilah tiketnyer....
Sebenarnya memang lebih seronok tengok live sebab korang boleh tengok belakang tabir semasa nak berlangsung nya event nih secara live...macam aku la,bila 1st time tengok tu baru la tau ooo...camnie ek depa buat masa iklan yer...ooo...camgitu ek depa buat sebelum nak mula siaran langsung...(ha3..ala2 jakun skit la...)
Dan masa ABPBH tahun lepas la aku dapat pose sakan dengan artis...so aku share skit la kat sini dgn uolls ek? 

*aku letak pic artis yg aku rasa tak kekwat dgn aku jer la..yg kekwat2 tu sori!!

So, kalau2 uolls terasa nak join aku tahun nih,cepat2 sediakan senarai nama yer...takat 4,5 orang tu ok lah.janganlah pulak sampai 1 kampung uolls ajak...naye aku nak cari tiket...

* pic dato' ct tu aku dapat dari member aku jer...cepat sgt die menghilang dgn dato' k lepas abis majlis tu.

6 comments:

..mas saari.. said...

nama aku dah ada dlm list kan??
konpem tau!!

Alveera Cyg said...

hak3...ko memang la dah konpem..dun be khuatir... =))

..mas saari.. said...

hehehehe...bagus3
adus!! kena pi cari evening dress lah camni..ngeh3

Alveera Cyg said...

cehh...evening dress??very the 'gediksss'

..mas saari.. said...

hehehehe...aku naklh setaraf ngan artis2 tu~
nanti org tgk gambar aku ngan artis mesti diorg ingat aku artis gak!! muaahahaha...

Faziera said...

nak tiket boley tak??hihihii
^__^